Diensten

Veelzijdige Mediamaker die in te zetten is op vele fronten.

Bekijk hieronder alle informatie over verschillende leverbare diensten. Bekijk ook de portfoliopagina’s voor meer informatie en een breder beeld.

Bij vragen en verzoeken is het altijd mogelijk om contact op te nemen.

Video [videoportfolio]

Met jaren ervaring in videoproductie ben ik in te zetten voor verschillende soorten content: van bedrijfsvideo’s tot entertainment, van reportages tot portretten.Met een resolutiemogelijkheid van 4k en zelfs 6k kan het eindproduct beelden bevatten die zelfs haarscherp blijven op bioscoopformaat. Daarnaast wordt er gefilmd in een hoge Dynamic Range, waardoor de kleuren nog levendiger van het scherm spatten.

Productie & Conceptontwikkeling

Een video maken begint meestal niet bij het filmen, maar bij het hebben van een idee. Naast het daadwerkelijk maken van de video, help ik ook met het toewerken naar de video, van concept tot eindresultaat.

Montage [videoportfolio]

Heb jij zelf al beelden geschoten, maar weet je niet hoe je de video het best in elkaar kan zetten? Naast filmen lever ik ook diensten op het gebied van montage, ook als ik de video niet zelf heb gefilmd. Neem contact op voor de mogelijkheden. Ik heb ervaring met montage in verschillende programma’s, waaronder Adobe PremierePro en Sony Vegas.

Foto [fotoportfolio]

Ook op het gebied van fotografie ben ik vanaf heden in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan evenmentenfotografie of portretten. Daarnaast ben ik ook een groot liefhebben van reisfotografie. Vanuit mijn achtergrond in de geografie kijk ik vaak verder dan het object wat ik in beeld breng. In wat voor omstandigheden bevindt het object zich, en wat gebeurt er in de omgeving? Op deze manier voeg ik iets extra’s toe aan een foto.

Voice-Overs

Naast het produceren, filmen/fotograferen en nabewerken van content is het ook mogelijk een voice-over toe te voegen aan uw project. Deze kan in het Nederlands of Engels in verschillende stijlen worden opgenomen.

Samen op zoek naar mogelijkheden

Maak een website of blog op WordPress.com