Videoportfolio

VAN REPORTAGES TOT ENTERTAINMENT.


uitgelichte video’s


Festivalverslag Hullabaloo | september 2022

Binnenkomers Seizoen 4 Aftermovie | juni 2022

Veelzijdige Groningse mediamaker die graag spontane en échte momenten vastlegt.

Recent Werk

Festivalverslag Hullabaloo

augustus – september 2022

Tijdens het Hullabaloo Festival in Groningen ben ik samen met collega’s van Spot TV op pad geweest met onze FestivalSpotters Bingokaart! We spraken artiesten, maar gingen ook het terrein op om bezoekers te interviewen.

Ter ere van de theatervoorstelling van Hollands Hoop (bekend van de gelijknamige tv-serie) maakten wij een extra uitgebreid kijkje achter de schermen, inclusief interviews en een unieke rondleiding door de oude set van de serie.

Vanaf 30-5-2022 komt er elke week een aflevering online op het YouTube-kanaal van HanzeMag van de HanzeMag Studenten Kookshow! In deze serie gaat presentator Rohan elke week op bezoek bij een studentenhuis, waar de deelnemers een overheerlijk studentengerecht bereiden. Dé ideale combinatie van ‘dit kun je thuis nadoen’ en ‘doe dit thuis niet na’. Deze serie wordt gemaakt voor HanzeMag, in samenwerking met Rohan Hoeksma

Binnenkomers Seizoen 4 deel 2

februari-juni 2022

Sinds februari 2022 werk ik aan de populaire Groningse Reportageserie ‘Binnenkomers’ van HanzeMag, waarbij we op huisavond aanbellen bij willekeurige studentenhuizen in de stad, met de vraag of we even rond mogen kijken en een biertje mee mogen drinken. Sinds dit seizoen is er een checklist, waarmee studentenhuizen zoveel mogelijk punten kunnen verzamelen en een georganiseerd huisfeest kunnen winnen. De serie is razendpopulair bij Groningse studenten en elke aflevering wordt een paar duizend keer bekeken. Deze serie wordt gemaakt voor HanzeMag, in samenwerking met Spot TV. De finale aflevering bestond uit een aftermovie van het gewonnen huisfeest, ook in samenwerking met Bavaria Bierkoerier.

Spot ZOEKT Seizoen 2

mei-december 2021

Voor het online mediakanaal Spot TV maak ik verschillende reportages en portretten, waaronder de serie Spot ZOEKT. In deze serie gaan we op zoek naar bijzondere personen, bezigheden of locaties in en rond Groningen. Deze serie wordt gemaakt voor Spot TV.

Tijdens de fakkeltocht, als protest tegen de gaswinning en de geleden schade in Groningen, zijn we met Spot TV de straat opgegaan om een reportage te maken van de gebeurtenis. We hebben voor deze video mooie sfeerbeelden en interviews kunnen filmen.