Videoportfolio

VAN REPORTAGES TOT ENTERTAINMENT.


uitgelichte video’s


Festivalverslag Bevrijdingsfestival | mei 2023

Binnenkomers Seizoen 4 Aftermovie | juni 2022

Veelzijdige Groningse mediamaker die graag spontane en échte momenten vastlegt.

Recent Werk

Festivalverslag Hullabaloo

augustus – september 2022

Tijdens het Hullabaloo Festival in Groningen ben ik samen met collega’s van Spot TV op pad geweest met onze FestivalSpotters Bingokaart! We spraken artiesten, maar gingen ook het terrein op om bezoekers te interviewen.

Ter ere van de theatervoorstelling van Hollands Hoop (bekend van de gelijknamige tv-serie) maakten wij een extra uitgebreid kijkje achter de schermen, inclusief interviews en een unieke rondleiding door de oude set van de serie.

In twee seizoenen van vijf afleveringen gaat presentator Rohan elke week op bezoek bij een studentenhuis, waar de deelnemers een overheerlijk studentengerecht bereiden. Dé ideale combinatie van ‘dit kun je thuis nadoen’ en ‘doe dit thuis niet na’. Deze serie wordt gemaakt voor HanzeMag, in samenwerking met Rohan Hoeksma

Binnenkomers Seizoen 4 deel 2

februari-juni 2022

Van februari tot juni 2022 heb ik gewerkt aan de populaire Groningse Reportageserie ‘Binnenkomers’ van HanzeMag, waarbij we op huisavond aanbellen bij willekeurige studentenhuizen in de stad, met de vraag of we even rond mogen kijken en een biertje mee mogen drinken. De serie is razendpopulair bij Groningse studenten. Deze serie wordt gemaakt voor HanzeMag, in samenwerking met Spot TV. De finale aflevering bestond uit een aftermovie van het gewonnen huisfeest, ook in samenwerking met Bavaria Bierkoerier.

Spot ZOEKT Seizoen 2

mei-december 2021

Voor het online mediakanaal Spot TV maak ik verschillende reportages en portretten, waaronder de serie Spot ZOEKT. In deze serie gaan we op zoek naar bijzondere personen, bezigheden of locaties in en rond Groningen. Deze serie wordt gemaakt voor Spot TV.

Tijdens de fakkeltocht, als protest tegen de gaswinning en de geleden schade in Groningen, zijn we met Spot TV de straat opgegaan om een reportage te maken van de gebeurtenis. We hebben voor deze video mooie sfeerbeelden en interviews kunnen filmen.

Maak een website of blog op WordPress.com