Binnenkomers | Seizoen 4 deel 2

Sinds februari 2022 werk ik aan de populaire Groningse Reportageserie ‘Binnenkomers’ van HanzeMag, waarbij we op huisavond aanbellen bij willekeurige studentenhuizen in de stad, met de vraag of we even rond mogen kijken en een biertje mee mogen drinken. Sinds dit seizoen is er een checklist, waarmee studentenhuizen zoveel mogelijk punten kunnen verzamelen en een georganiseerd huisfeest kunnen winnen. De serie is razendpopulair bij Groningse studenten en elke aflevering wordt een paar duizend keer bekeken.Deze serie wordt gemaakt voor HanzeMag, in samenwerking met Spot TV.

Opdrachtgevers: Spot TV, HanzeMag, Bavaria Bierkoerier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: